Predstavljamo:

Predstavljamo:

понедељак, 14. октобар 2013.

Naš zadatak!

DRAGI POLAZNICI - IAKO MOŽDA VEĆ GODINAMA UPORNO GRADITE KUĆU KAO SAMOUKI MAJSTOR ILI PLAĆATE AMATERE DA JE SAGRADE, A KUĆA SE STALNO RUŠI -  ZNAJTE- SVE VAŠE POTROŠENE GODINE TRUDA NEĆE DRŽATI CIGLE NA OKUPU - SVE DOK VAS MAJSTOR NE PODUČI KAKO!

Shodno tome, engleski jezik Vas ne može naučiti onaj koji  naučio da ga predaje. Mnogo je onih koji ga govore kao maternji (svaki Englez, Australijanac, Amerikanac, Kanađani, Novozelanđani..).
 Istinski poznavaoci engleskog jezika (Adrian Tennant, Mario Rinvolucri, Michael Swan, Jeremy Harmer, Penny Ur, David Hutchinson) se sve više suprotstavljaju teorijama o “native speaker-ima” kao kvalifikaciji za idealnog predavača ili predavača uopšte. Prvenstveno zato što bi na taj način moja ili Vaša baka mogla da predaje srpski jezik stranim diplomatama samo zato što je “native speaker” srpskog jezika!
NIJE ZNANJE ZNANJE ZNATI, VEĆ JE ZNANJE: I ZNATI-I ZNATI KAKO ZNANJE PREDATI!

     Prema tome i oni koji su neki jezik naučili i diplomirali moraju učiti dalje, istraživati i pratiti nauku koju predaju! 
Mi se trudimo da Vam na najbolji mogući način prenesemo znanje i da što pre progovorite na engleskom jeziku! Naš zadatak je da Vi budete zadovoljni stečenim znanjem. Pružite nam priliku, sigurno ćete se iznenaditi postignutim rezultatima!

www.britanicca.rs

Нема коментара:

Постави коментар