Predstavljamo:

Predstavljamo:

петак, 11. октобар 2013.

Business english!

Poslovni kursevi obuhvataju opštu ili užu poslovnu kulturu razgovora, običaje, terminologiju i najčešću poslovnu dokumentaciju modernog sveta.
Da biste izabrali pravi kurs  za potrebe Vašeg posla potrebno je prvo utvrditi nivo znanja a zatim obaviti jedan detaljan razgovor putem kog mi dolazimo do najužeg opredeljenja, odnosno do knjige i programa koji će pokriti potrebe Vašeg posla ili firme. Nakon toga direktor nastave predlaže različite programe ili čitave projekte. Sve zavisi od toga šta Vi želite da postignete i čime se bavite: marketing, finansije, komercijala, administracija, diplomatija, izvoz-uvoz, specijalizovana preduzeća (hemija, tehnika, građevina)…
Ovde su opisani neki poslovni programi koji su česti i priznati svuda u svetu, ali koji su pre svega korisni za sve poslovne ljude.

BEC(Business English Certificate) Cambridge ESOL
 je sistem od tri nivoa međunarodno priznata ispita za poslovni engleski jezik. polaznika priprema za bilo koju vrstu poslovne konverzacije i za istoimene  međunarodne  poslovne Cambridge ESOL ispite:

1) BEC Preliminary- možete upisati posle srednjeg kursa - 20 dana pripreme

2) BEC Vantage- posle završenog višeg srednjeg kursa-
25 dana pripreme

3) BEC Higher- posle naprednog kursa-30 dana pripreme
                   

                     PROGRAM  “In company”Posebni program udžbenika „In company„ - „U kompaniji“ obuhvata opštu terminologiju iz oblasti ekonomije, bankarstva, finansija, komercijale, računovodstva. Radi se po najsavremenijem svetskim iskustvima iz ovih oblasti, tekstovi i situacije nisu izmišljeni, već predstavljaju realne poslovne situacije, članke iz novina,  savremene studije,  tržišna istraživanja.
Program “U kompaniji” je moguće pratiti na elementarnom, srednjem, višem i naprednom nivou posle istoimenih opštih kurseva. Odnosno, neko ko je završio elementarni kurs ili mu je znanje na tom nivou, može da upiše “In company” pre-intermediate nivo. Program je namenjen za sve one kojima je engleski obavezan na radnom mestu ili svakodnevno koriste engleski, i vodi nas kroz sve radne zadatke na kojima je potreban engleski jezik: za sekretare, službenike, menadžere, direktore.

ELEMENTARY -  “In company”- 20 dana (A2)

PRE-INTERMEDIATE -  “In company”- 25 dana (B1a)

INTERMEDIATE -  “In company”- 25 dana (B1b)

UPPER-INTERMEDIATE - “In company” 30 dana (B2) 


Različite druge oblasti u biznisu su predstavljene sledećim naslovima:
•    International Express (Elementary to Upper Intermediate)
•    EXPRESS serijal knjiga za:
-    Accounting
-    Automobile Industry
-    Customer Care
-    Emails
-    Human Resources
-    Marketing&Advertising
-    Meetings
-    Presentations
-    Telephoning
-    Socializing
-    Benchmark

Ukoliko ste zainteresovani da budete najbolji medju svojim kolegama na poslu pozovite nas:
011.2635.691

Нема коментара:

Постави коментар