Predstavljamo:

Predstavljamo:

уторак, 8. октобар 2013.

Elementarni kurs po GSD metodi

Pročitajte kratak sadržaj našeg najboljeg početnog nivoa engleskog jezika:


                Elementarni kurs bi trebalo da upišete:
•    Ako nemate nikakvo predznanje i počinjete od samog početka
•     Ako  engleski razumete, ali ga govorite slabo ili nikako
•    Ako ste pohađali Starter (početni 1) ili Beginner (početni 2) kurs, jer to nisu nivoi koji predstavljaju znanje jezika. Starter sadrži samo trećinu a Beginner  približno polovinu sadržaja Elementary kursa.
•     Ako  ste engleski odavno učili i zaboravili ste  mnogo toga, obnovite
•     Ako na testu ne pokažete dovoljno znanja za viši nivo, znači da ste nešto bitno propustili na elementarnom nivou i da trebate savladati u potpunosti sve jezičke veštine na tom osnovnom nivou da biste išli dalje na bilo koji sledeći nivo.

       SADRŽAJ ELEMENTARNOG KURSA
Elementarni kurs po GSD metodi je revolucionaran u smislu postupnosti, savremenosti i načinu kombinovanja svih dokazanih i uspešnih pristupa nastavi. Na osnovu rezultata i uspeha GSD metode na našim kursevima, direktor nastave i autor metode, Danijela Bojanić, izabrana je od strane komisije eksperata međunarodne asocijacije profesora engleskog jezika IATEFL, da održi predavanje u Velikoj Britaniji (University of Exeter), aprila 2008 sa temom: ”Ubrzani kurs engleskog jezika za 20 dana u školi budućnosti”. (Google: “An accelerated 20-day English course in the school of future”)

Samo u školi Britanicca Vi zaista počinjete od pravog početka i to postepeno: upoznajete postepeno i po lingvističkom redu pravila za čitanje (IPA), pravilno pisanje, upoznavanje svih vrsta reči u engleskom jeziku;  red reči u engleskom jeziku, osnovna glagolska vremena, šeme prostih, proširenih i složenih  rečenica, upitno-odrične rečenice, osnovne fraze… Vokabular dostiže čak 1100 reči specijalnim metodama mnemo-tehnike: šema, dijagrama, mapa, tabela, slika. Uspostavlja se osnovna konverzacija i pisanje kraćih jezičkih formi do 150 reči: eseji, pisma, opisi, odgovori, zahtevi… Na kraju ćete govoriti o sebi, porodici, poslu, vremenu, novcu, putovati, govorićete o sadašnjosti, prošlosti i budućnosti bez problema! I sve to za 20 dana svakodnevnog rada umesto za 3, 6 ili 12 meseci!

1 коментар:

  1. Preporucujem elementarni kurs za one koji nikada nisu ucili engleski! Ako sam ja naucio onda je metoda sigurno uspesna! Hvala vam puno, bez vas sam znao samo hi! :)

    ОдговориИзбриши