Predstavljamo:

Predstavljamo:

четвртак, 3. октобар 2013.

Pripreme za polaganje medjunarodnih ispita iz engleskog jezika!

Mnogo polaznika svakodnevno postavlja pitanje priznatih diploma. Vrlo često pitaju zašto privatne škole nisu međunarodno priznate, a ponekada tvrde da neke “druge” škole u kojima su oni bili jesu priznate.

Naše diplome i sertifikati, čak ni srpskih univerziteta, nisu međunarodno priznate.  Vrlo često je to zato što se sadržaj gradiva i procedure testiranja ne uklapaju sa standardima EU! 

 

 



Ne samo srpske privatne škole, već i sve ostale privatne škole jezika u svetu nisu ovlašćene da izdaju diplome koje imaju međunarodni kredibilitet.
Kako neko može priznati diplomu bilo koje privatne škole kada bi priznavanja radi nadzorna  tela EU i međunarodne obrazovne institucije tog ranga trebala da imaju uvid u rad i testiranje!
Prema tome kad Vam neko kaže : “Naša diploma je međunarodno priznata!” Vi pitajte: “Koje međunarodno telo Vas je priznalo  i kada?”
 Oni koji obmanjuju polaznike pričama o svojim međunarodno priznatim diplomama bi trebali da snose zakonsku odgovornost.

Naš savet je da prvo steknete znanje po standardnim knjigama i programima, kurs po kurs, nivo po nivo, a potom ćete lako birati koji međunarodni test da polažete.
Škola Britanika izdaje svoje diplome nakon 4 sata pismenog testa i 30 minuta usmenog testa za svaki kurs.  Način našeg rada, izbora knjiga i testiranja je takav da Vas sprema za međunarodne ispite!

Teško da je iko ko je kod nas položio pismeni i usmeni ispit ikada pao na međunarodnom ispitu. Mi sve polaznike spremamo kao da će polagati neki međunarodni ispit,  a kada će i da li će to biti, na Vama je. Pa iako su nam neki polaznici zamerali što ne popuštamo u kriterijumima na ispitivanju, kasnije su znali da nam na tome zahvale.
Svi polaznici koji se spremaju u našoj školi imaju kontakt sa polaznicima koji su prethodno položili IELTS, TOEFL, BEC bilo da su u zemlji ili već u inostranstvu. Ova razmena iskustva je neobično bitna, jer samo oni koji su ispite polagali mogu Vam zaista reći kako je to izgledalo.


Još jedan savet svima žele da polažu za neku od međunarodno priznatih diploma - prvo se testirajte, zatim se posavetujte sa našim profesorom koliko Vam je vremena potrebno za pripreme, a potom uplatite za polaganje ispita. Nikako obrnutim redom - nemojte spremati ražanj bez zeca!

Ukoliko ste zainteresovani javite se na nas dobro poznati broj telefona: 011.2635.691

www.britanicca.rs

1 коментар:

  1. Ima raznih testova po sajtovima kao sto je https://www.facebook.com/srednjaskola.rs
    i moze dosta toga da se nauci

    ОдговориИзбриши