Predstavljamo:

Predstavljamo:

понедељак, 17. јун 2013.

Revolucionarna GSD metoda!

REVOLUCIONARNA GSD METODA 

ENGLESKI ZA SAMO 20 DANA!   



              Ako ste ikada pohađali neku od običnih škola engleskog jezika, verovatno ćete se prisetiti maratonskog trajanja kurseva : Starter 1, Starter 2, Beginner 1, Beginner 2, Elementary 1, Elementary 2 i tako redom kurseva engleskog jezika koji idu u nedogled i na kojima nikada ne progovorite engleski, jer ćete imati konverzacioni kurs tek nakon poslednjeg, nedostižnog nivoa. Setićete se reči mnogih profesora „Engleski se uči čitav život“ i tapšanja po ramenu „Bravo, bravo“, a da nikada niste progovorili ni jednu svoju rečenicu na engleskom jeziku, iako ste u svoje obrazovanje uložili čitavo malo bogatstvo i vreme koje je dovoljno za studiranje a ne za kurs!

E, pa to vreme kada je učenje engleskog jezika trajalo beskonačno dugo je već daleko iza nas, a učenju bez smisla i bez svrhe je odzvonilo onog trenutka kada je čudo od deteta koje predaje engleski od svoje PETNAESTE godine, i to odraslima, otkrilo nove metode učenja.

             Profesor svome profesoru: Dr Radomir Baturan, tada profesor srpskog u kruševačkoj Gimnaziji i veliki srpski pesnik,  jedan od prvih odraslih polaznika PETNAESTOGODIŠNJE  Danijele. Dr Baturan danas živi i radi u Torontu, u Kanadi gde je osnovao Srpsku  Akademiju. (Kliknite na link za više informacija) http://riznicasrpska.net/knjizevnost/index.php?topic=142.0 

Zahvaljujući novoj, revolucionarnoj GSD metodi za učenje engleskog jezika, koju je otkrila profesorka Danijela Gajić, danas je u školi Britanika moguće savladati engleski jezik  za samo 20 dana i to više nego u običnim školama za čak dve godine. Stečena znanja na kursevima po GSD metodi ostaju trajna, kristalno jasna i upotrebljiva u svakoj situaciji. Jezikom običnih ljudi, a ne stručnjaka, polaznik će naučiti jezik tako da na njemu stvara sopstvene rečenice i misli, jer nikada neće biti prisiljen da jezik uči napamet, u vidu fiksiranih pitanja i odgovora, što i jeste nemoguće.

PO ČEMU JE GSD METODA REVOLUCIONARNA?! 

 

 Istorija učenja engleskog jezika od prvih časova pa do danas beleži svega sedam  metoda primenjenih u praksi  za učenje engleskog jezika, GSD metoda je jedna od sedam svetskih metoda, jedna od četiri žive metode za učenje engleskog jezika i jedina metoda  100 % prilagođena srpskom govornom području!


          

 


Нема коментара:

Постави коментар