Predstavljamo:

Predstavljamo:

петак, 1. новембар 2013.

POSAO NA BRODU - UKRCAVANJE ZA 20 DANA


Male odluke mogu napraviti velike promene u životu. Mnogi mladi iz Srbije čekaju posao iz struke a u međuvremenu sede kod kuće i očajavaju. Rešenja postoje, ali samo za sposobne i hrabre koji žele više od preživljavanja i života od danas do sutra.
Rad na velikim brodovima-krstaricama je pravo rešenje za svakog ko želi da promeni tok svog života i da preduzme nešto novo. Pri tom, vaše neiskustvo nije bitno kao ni vaše strukovno znanje. Bitan je nivo znanja engleskog jezika koji garantuje veću platu za veće znanje, a samim tim i mnogo više od posla konobara, sobarice i kuvara. Za one koji u Srbiji nemaju akademsko zvanje ovo je još privlačnija varijanta jer će samo sa osnovnim znanjem engleskog i za najjednostavnija zanimanja dobiti do 4 puta veću platu nego u Srbiji. Šta više sa elementarnim A2 nivoom engleskog po standardima Britanike i CEFR skale čak ćete na samom brodu dobiti dodatnu obuku za neka zanimanja.


Oni koji počinju od već nekog stečenog nivoa za 4-6 nedelja mogu da napreduju dalje, za zahtevnije poslove na brodu ali i za mnogo veću platu. Tu spadaju šankeri, hostese, animatori, menadžeri, instruktori, mehaničari i ostalo tehničko osoblje kojima je svima ipak potrebno mnogo više od osnovnog engleskog jezika. Za svako zanimanje mi koristimo Oksfordske strukovne kurseve, samo ukoliko imate barem znanje A2 ili elementarnog nivoa!
U našoj školi je tako više stotina kandidata od 2005. godine uspešno završilo specijalizovane kurseve za brod. Kroz dva hit udžbenika koji se upravo odvijaju na brodovima mi osposobljavamo kandidate za razgovor sa putnicima/klijentima, kolegama, šefovima, za izlaženje na obalu i posetu lukama.Knjige odmah uspostavljaju ciljani vokabular i terminologiju uz najčešće fraze potrebne u konverzaciji, a situacije su 100% realne. Obe knjige su 80% sadržajno okrenute razvoju govornih veština, a 20% se fokusira na minimalnu gramatiku potrebnu u govoru. 

Autor obe knjige je objavljen na preko 30 jezika, a knjige sadrže po 48 situacija sa posla, pri čemu je svaka situacija data kroz 3 do 5 varijanti tj. problema! U školi Britanika dodatno se pored glavne knjige radi na fantastičnom  proširenju vokabulara kroz poseban udžbenik koji obiluje slikama i mnemo tehnikama i koji se već nalazi na svakom kruzeru gde ima naših ljudi.
Dakle, 20 dana ili tačnije 4 nedelje vašeg i našeg truda i sledi sigurno ukrcavanje! Ukoliko naravno odaberete pouzdane agencije, ovo će iskustvo pomoći da zaradite možda neki mali, ali bitan početni kapital, možda ćete dobiti ideju za svoj posao. Svakako ćete  putovati tamo gde ste dosada bili samo u mašti, upoznaćete puno kolega iz celog sveta i to uglavnom jako mladih ljudi od kojih su mnogi fakultetski obrazovani. Ako vam je to prvi posao konačno ćete položiti i test sopstvene zrelosti, osamostaliti se i najvažnije vežbaćete i unapređivati znanje engleskog svakog dana. 

Nemojte biti inertni, nemojte se unapred odricati šanse da nešto uradite sa sobom sada dok vam mladost daje tu mogućnost. Savladajte ili unapredite znanje engleskog jezika i proputujte svetom, odrešite konopce koji vas vežu za kućno dvorište, podignite sidro i otplovite gde god poželite. Upoznajte svet da biste proširili vidike- nakon povratka u Srbiju više ništa neće biti isto i ništa neće biti baš tako nemoguće kao što sada mislite. 


Posaljite nam mail OVDE ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: 064.37.54.783, 011.263.56.91.
Ukoliko zovete iz inostranstva i želite da pohađate naše ONLINE UŽIVO kurseve možete nas pozvati i besplatno preko Skajpa. Naše ime na Skajpu je: britaniccaonline.

Нема коментара:

Постави коментар